Užívateľské meno*
Heslo*
E-mail*
Pokiaľ vínový pohár umývate, vyvarujte sa prudkej zmeny teploty – nedávajte studený pohár na červené víno do korúcej vody, mohol by prasknúť. Preto začnite umývať poháre na víno pod vlažnou vodou. Veľmi zájdené pohare na biele víno ponorte do vody s prídavkom sódy bikarbóny a potom ich opatrne, bez použitia drsných hubiek a drôteniek, umyte.
Mäso pred kuchárskym spracovaním umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme čistou utierkou a až potom krájame. je to jednoduchá príprava mäsa.
Rezne mäsa budú mäkké, keď ich pred kuchárskou úpravou namočíme na 15 minút do studeného mlieka.
Mäso jatočných zvierat je po ich zabití tuhé, a preto sa pred kuchárskym spracovaním necháva odležať. Máme viaceré druhy mäsa a ďalej si ich priblížime. Odležané, dozreté mäso je krehké, šťavnaté a má príjemnú arómu. Po uvarení, udusení alebo upečení je šťavnaté, chutné a príjemne vonia.
Ryža sa k nám dováža hlavne z Ázie, kde dodnes tvorí hlavnú súčasť výživy. Pýtate sa ako urobiť ryžu? Jej pôvod je ďaleký a produkcia tiež nie je jednoduchá. Pri priemyselnom opracovaní ryže sa získavajú krásne biele a hladké zrná a ako zvyšok zostávajú ryžové otruby.
Existuje veľa mýtov o jóge a nepresných informácií o tom, aké sú účinky jógy. Hoci systém jógy je niekoľko tisíc rokov starý, mnohé jeho prvky sú stále zahalené tajomstvom. Preto sa snažím zhromaždiť tie najčastejšie opakujúce sa a konfrontovať ich s pravdou. Ak chcete poznať…
Zobrazujú sa výsledky 281–300 z 7689
Wooden kitchen tools